Wij zijn Floor Craft kunststofvloeren:
uw vloerspecialist

floor-craft-2021-02-02
5b45ba85-4ad9-4943-9676-1383f7fb175f
PHOTO-2019-10-16-17-49-28

Na 10 jaar voor verschillende vloerbedrijven te hebben gewerkt, werd duidelijk dat er ruimte was voor verbetering. In 2009 besloten we Floor Craft kunststofvloeren op te richten. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen en onderhouden van gietvloeren, grindvloeren en troffelvloeren. Persoonlijke aandacht en professionele service vinden we enorm belangrijk. Ons doel? Zorgen dat we de juiste match vinden tussen een vloer en de wensen van de klant. Voor zowel particulieren als bedrijven realiseren we vloeren volledig naar wens. Met een eerlijk advies, een hoge betrokkenheid, de beste materialen en ouderwets vakmanschap streven we naar een prachtig eindresultaat. Een resultaat waar wij trots op zijn en waar u als klant gelukkig van wordt.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ouderwetse kwaliteit
  • Op maat gemaakte vloeren
  • Voor de klant, met de klant
  • Vakmanschap door passie voor het vak

Vloeren op maat

Wij leveren maatwerk, want geen één vloer is hetzelfde. Met onze jarenlange ervaring en kennis zetten wij uw idee en verwachting om in een strakke en sfeervolle aanvulling in het interieur. Wij adviseren u graag om de vloer echt volledig naar wens te plaatsen. 

 

Onderhoudsvriendelijke en duurzame vloeren

Wij gebruiken waar mogelijk het liefst duurzame materialen. In een persoonlijk gesprek leggen we u de mogelijkheden uit en kunnen wij u perfect adviseren. Onze vloeren zijn erg onderhoudsvriendelijk en enorm stoot- en krasvast. U loopt jarenlang met plezier op een Floor Craft-vloer.

 

floor-craft-2021-01-03 PHOTO-2019-10-16-17-49-28-4

 

Waar leggen wij die prachtige vloeren?

We zijn gevestigd in Zevenhuizen (Zuid-Holland), maar werken door heel Nederland heen. Wij gunnen namelijk iedereen een prachtige vloer.


 Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kom gezellig langs in onze showroom voor een kopje koffie en een eerlijk advies. Hier kunt u alle vloeren rustig bewonderen. Voel, kijk en proef de sfeer.

Neem contact op
 


Krasvast, makkelijk schoon te houden en strak in onze huisstijlkleuren. Wij zijn er nog elke dag blij mee!
- Martin

Neem contact op

Koffie bij ons bij u of digitaal?

Wilt u onze vloeren met uw eigen ogen zien? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Wij helpen u graag uw droomvloer te vinden.

Wij bieden ook de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis. Wij komen graag even bij u over de vloer.

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:

* verplicht veld