Floor Craft - troffelvloeren

image0

Robuust, sterk en krasvast. Zoekt u dat in een vloer? Een ambachtelijke vloer die daarnaast een stoere, eigentijdse uitstraling geeft? Dan bent u op zoek naar een troffelvloer. De zachte accenten en details van dit type vloer passen uitstekend bij de interieurs van nu. De troffelvloer sluit naadloos aan op al uw wensen.

 

Wat zijn troffelvloeren?

Een troffelvloer, ofwel een industrielookvloer, is een vloer dat heel goed bestand is tegen zeer hoge mechanische en chemische belastingen. De vloer is naadloos en slijtvast en bestaat uit een mengsel van fijngemalen steentjes en kunsthars. Door deze combinatie ontstaat een stevige, egale vloer. Waar je een troffelvloer vroeger vooral in fabrieken en magazijnen zag, zie je ‘m tegenwoordig overal terugkomen: van woningen en winkels tot restaurants en kapperszaken.

 

Mogelijkheden troffelvloeren

De vraag naar industrielookvloeren stijgt enorm. Dit type vloer sluit namelijk perfect aan op een modern interieur. Door het strakke uiterlijk en zijn gladde afwerking is deze gemakkelijk te onderhouden. Industrielookvloeren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar: van puur industrieel tot super decoratief. Naast de uitgebreide keuze in afwerking, kunnen troffelvloeren ook worden voorzien van goten en sanitaire plinten, waardoor dit type ook gebruikt kan worden in uw badkamer of toilet.


De voordelen op een rijtje

Dat de troffelvloer zo populair is, is niet gek. Deze vloer kent namelijk ontzettend veel voordelen:

  • Onderhoudsarm
  • Enorm slijtvast
  • Naadloos
  • Mechanisch en chemisch belastbaar
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Vloerstofdicht


 

Projecten waar we trots op zijn:

image1
image2
image4
image3
image0

De glanzende knalpaarse troffelvloer in onze praktijk is een absolute eyecatcher, wat een enorme sfeervolle verandering bracht dat zeg!
- Fien

Neem contact op

Koffie bij ons bij u of digitaal?

Wilt u onze vloeren met uw eigen ogen zien? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Wij helpen u graag uw droomvloer te vinden.

Wij bieden ook de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis. Wij komen graag even bij u over de vloer.

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:

* verplicht veld