Floor Craft - Gietvloeren

floor-craft-2021-01-04

Je hoeft maar een woonblad open te slaan of je ziet ze langskomen: gietvloeren. Vaak modern, strak en tijdloos. De laatste jaren is er een enorme opmars van dit type vloer bij zowel bedrijven als particulieren. En dat is niet zo gek: de gietvloer heeft namelijk ontzettend veel voordelen en past vrijwel in elk interieur. Doordat de vloer geen naden en drempels kent, creëer je eenheid, ruimte en harmonie in elke gewenste kamer.

Wat zijn gietvloeren?

Een gietvloer is een naadloze vloer met een moderne, tijdloze look. De gietvloer wordt hierbij aangebracht op een dragende ondervloer. Het fijne aan een gietvloer is dat deze naast stijl- en krasvast, ook vloeistofdicht en onderhoudsvriendelijk is. Daarom is deze vloer heel geschikt voor iedere ruimte en in iedere woning. Er zijn twee typen gietvloeren, polyurethaan (PU) en epoxy, met ieder hun eigen specifieke kenmerken. Waar polyurethaan vloeren vooral een esthetisch doel hebben en vaak worden gebruikt in woningen en kantoren, worden de epoxy gietvloeren vaak toegepast bij zeer zware belastingen in onder andere bedrijfshallen, garages en opslagruimtes.
 

Mogelijkheden gietvloeren

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Dan zijn gietvloeren een uitkomst. Deze vloeren kunnen namelijk gemakkelijk over veel (bestaande) ondervloeren heen gegoten worden en in verschillende lagen worden afgewerkt. De gietvloeren kunnen in vrijwel alle kleuren en combinaties worden gelegd: van een betonlook tot vrijwel elke RAL- en NCS-kleur. Zo creëert u altijd een vloer die matcht met uw interieur. Hoe fijn is dat? Een vloer waar u jarenlang plezier van heeft.

 

De betonlook: de finishing touch van uw woning of bedrijf

Houdt u ook zo van die stoere en robuuste uitstraling van een betonvloer? Dit is zonder twijfel één van de modernste en populairste vloeren en niet meer weg te denken uit de huidige interieurs. Door het gemêleerde uiterlijk zorgt deze vloer voor een speelse touch. De betonlook gietvloer is een verrijking voor elke kamer. Een absolute winnaar.

 

De voordelen op een rijtje

Natuurlijk zoekt u een vloer die past bij uw ruimte en wensen. En dat willen wij ook. Om zeker te weten dat u de goede keuze maakt, hebben wij de belangrijkste voordelen van een gietvloer op een rijtje gezet:

  • Volledig waterdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Sterk, zacht en elastisch
  • Geluiddempend
  • Realiseerbaar op een bestaande vloer
  • Verkrijgbaar in vrijwel iedere RAL- en NSC-kleur
  • Geschikt in combinatie vloerverwarming

 

Projecten waar we trots op zijn:

5b45ba85-4ad9-4943-9676-1383f7fb175f
floor-craft-2021-01-04
floor-craft-2021-01-01
dd1046d7-970c-4145-baca-d8ab5aa8e0ad
7fc8a9d2-70e2-423d-a5a3-9a65a60bfa98
floor-craft-2021-02-04

Krasvast, makkelijk schoon te houden en strak in onze huisstijlkleuren. Wij zijn er nog elke dag blij mee!
- Martin

Neem contact op

Koffie bij ons bij u of digitaal?

Wilt u onze vloeren met uw eigen ogen zien? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Wij helpen u graag uw droomvloer te vinden.

Wij bieden ook de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis. Wij komen graag even bij u over de vloer.

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:

* verplicht veld