Floor Craft - Grindvloeren

PHOTO-2019-10-16-17-49-29

In de woonkamer, badkamer of keuken: een grindvloer kan overal in huis gelegd worden. Ook voor kantoren en showrooms leent dit type vloer zich uitstekend. Door middel van een grindvloer brengt u de sfeer in uw woning of bedrijfspand binnen no time naar een hogel level. Door de eindeloze kleurcombinaties, designs en patronen maakt u uw eigen unieke vloer. Eentje die niemand anders heeft en écht indruk maakt.

 

Wat zijn grindvloeren?

Dit soort vloerbedekking wordt ook wel een siergrindvloer genoemd en bestaat uit een combinatie van kunsthars en kleine korreltjes grind. Deze grindkorrels zijn gemaakt van riviergrind. Dit duurzame materiaal wordt vermengd met een kwalitatief hoogstaande epoxyhars die de steentjes samenbindt. Zo ontstaat een stofvrije en naadloze vloerafwerking die enorm goed bestand is tegen onder andere slijtage, druk en huishoudchemicaliën.

 

Mogelijkheden grindvloeren

Bent u toe aan een nieuwe vloer? Dan zijn grindvloeren een uitkomst. Wat dit type vloer zo speciaal maakt? De siergrindvloer kan ook buiten gelegd worden. Hierdoor kunt uw woning van binnen en van buiten aan elkaar verbinden en ontstaat er één mooi geheel. Kies een grindvloer die helemaal op uw wensen aansluit. Kleur, patroon, logo of huisstijl met speelse details en bijzondere accenten? De combinaties en mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege de structuur is deze vloer heel geschikt voor astma- en carapatiënten.

 

De voordelen op een rijtje.

Een gietvloer om op te wonen of te werken. Ziet u het al voor u: een sterke, naadloze vloer die een natuurlijke warme uitstraling geeft aan uw kamer. Een vloer waar u elke dag weer opnieuw van kunt genieten. Bekijk maar eens onderstaande voordelen:

  • Onderhoudsarm
  • Sterk en enorm slijtvast
  • Naadloos
  • Oneindige kleursamenstellingen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geschikt voor mensen met een stofallergie

 

Projecten waar we trots op zijn:

PHOTO-2019-10-16-17-49-28-1
PHOTO-2019-10-16-17-49-29
PHOTO-2019-10-16-17-49-28
PHOTO-2019-10-16-17-49-28-4
PHOTO-2019-10-16-17-49-28-3
PHOTO-2019-10-16-17-49-28-2

 

De glanzende knalpaarse troffelvloer in onze praktijk is een absolute eyecatcher, wat een enorme sfeervolle verandering bracht dat zeg!
- Fien

Neem contact op

Koffie bij ons bij u of digitaal?

Wilt u onze vloeren met uw eigen ogen zien? Kom dan gezellig langs in onze showroom. Wij helpen u graag uw droomvloer te vinden.

Wij bieden ook de mogelijkheid voor het maken van een afspraak aan huis. Wij komen graag even bij u over de vloer.

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
*:
:

* verplicht veld